:: Letovanje 2018 / Leto 2018 :: Albanija ::
 

LETOVANJE DRAČ

Drač (Durrës) je uz Valonu i Sarandu najveće turističko mesto na albanskoj obali Jadranskog mora. Udaljen je 33 kilometra zapadno od Tirane s kojom je povezan modernim auto-putem. Jedan je od najstarijih albanskih gradova s nekoliko ostavština iz rimskog doba. Istovremeno je i najveća albanska luka sa 114.000 stanovnika ali i sve atraktivnija destinacija za odmor turista iz celog sveta. Ispod starog grada razvio se novi sa modernim stambenim naseljima, bulevarima i šetalištima. Nedaleko do centra grada je velika peščana plaža (Durres Beach) duga 40 kilometra sa mikroskopski sitnim peskom. Peščane dine i toplo more okruženi su novoizgrađenim hotelima, diskotekama, restoranima i kafeima… Vreva na ulicama, naglašena gostoprimljivost, zanimljiva gastronomska ponuda, neobična arhitektura s fasadama jarkih boja kao i brojne prirodne lepote čine danas ovaj deo Albanije, ali i sam Drač, jednom od najtajanstvenijih turističkih destinacija u Evropi koju treba doživeti u njenoj autentičnoj svakodnevnici…

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi italijanskih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotla i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Zbog veoma male raspoloživosti slobodnih soba u hotelima, moguće je da se odgovor hotela čeka duže od 48 sati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim, uslovima prodaje. Hvala na razumevanju.

Izaberite hotel:

Sun 3*

Horizont 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Leonardo 4*

Albanian
Star 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Akileda
Dependance 3*

Ibiza
Dependance 3*

od 5% popusta
od 5% popusta

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT