:: Daleke destinacije ::
 

DALEKE DESTINACIJE

 

PUT OKO SVETA uz Tucan Travel i Sabru

Vaša sledeća avantura počine ovde!
Izaberite destinaciju koju želite i pošaljite nam upit na tucan@sabra.rs
i dobićete ponudu sa raspolozivim turama u određenim terminima.
Grantovani polasci do polovine 2017. godine.
U ponudi je preko 450 tura u 65 zemalja sveta.

 
SABRA TRAVEL - ovlašćeni zastupnik za TUCAN TRAVEL u Srbiji
 
Destinacije u ponudi:

Severna
Amerika

SAD, Kanada

Centralna
Amerika

Južna
Amerika

Kuba, Meksiko...
Peru, Argentina, Brazil...

Azija

Afrika

Indija, Šri Lanka...
Maroko, Južna Afrika, Bocvana...
 
Za potpuniju ponudu (više različitih programa putovanja...) u okviru navedenih destinacija, molimo Vas da pozovete naše poslovnice.
 
 
 
 
Ako je vaša ideja o savršenoj avanturi uključuje prelepe pejzaže, neverovatne susrete sa divljim životinjama i upoznavanje fascinantnih ljudu, onda su naše ture pravo rešenje za Vas. Bez obzira da li ste iskusan putnik ili je ovo Vaše prvo putovanje u inostranstvo, naše ture nude društveni i siguran način da istražite daleke destinacije. Birajte izmedju  400 tura i izleta u Južnoj Americi , Centralnoj Americi, Aziji, Africi...
Napustite all inclusive resort i krenite na novu i uzbudljivu avanturu. Kako god da ste zamišljali idealno avanturističko putovanje, mi imamo stil putovanja, koji će Vama odgovarati.
AVANTURISTIČKE TURE / ADVENTURE TOURS / - Koristite javni prevoz i posmatrajte destinaciju kao lokalno stanovništvo. Avanturističke ture su osmišljene za one koji žele da se približe lokalnoj kulturi, stanovništvu i mestima. Ako Vam se sviđa pomisao da putuje sa malom grupom na dalekosežnu destinaciju i ne smeta Vam da nosite svoje torbe je ovo putovanje stil za vas. Grupe se smeštaju u manje lokalne hotele, kolibe ili kod lokalnih porodica. Za više informacija o avanturističkim turama pogledajte ovde.
“OVERLAND” TURE / OVERLAND TOURS / - Ture koje podrazumevaju vožnju specijalizovanim vozilima kroz veći broj zemalja (kao ekspedicije). Ove ture su savršene za one koje vole velika prostranstva i spremni su da daju svoj doprinos grupi, kako bi tura što bolje. Smeštaj u okviru ture je kombinacija kampovanja i boravka u manjim hotelima/hostelima. Za više informacija o "overland" turama pogledajte ovde.
DODATNI IZLETI / ADD-ONS / - “Add-ons” paketi su pažljivo osmišljeni kako bismo Vam ponudili mogućnost da ne propustite najlepše i najpopularnije znamenitosti i odredišta. Mogu se rezervisati prilikom rezervacije odredjene ture ili odvojeno. Ovi izleti ili mini ture traju od 1 do 6 dana i pružaju Vam mogućnost da osetite čari odredjene destinacije (Tiger Safari, Karneval u Riju, Inka trail…).
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

DALEKE DESTINACIJE
DODATNE INFORMACIJE :

Tucan Travel - ino partner
Specijalni popusti
Avanturističke ture
Overland ture

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT