:: Letovanje 2015 / Leto 2015 :: Grčka :: Halkidiki ::
 

AUTOBUSKI PREVOZ HALKIDIKI

Cene autobuskih karata za putnike koji koriste samo uslugu autobuskog prevoza:
povratna karta - odrasli: 60 eur; deca 0-12 godina: 50 eur
karta u jednom pravcu - odrasli i deca 0-12 godina: 40 eur
Doplate: za polazak iz Novog Sada 1.750 dinara, za polazak iz Kikinde 1.950 dinara, za polazak iz Zrenjanina 1.750 dinara
Popusti: za polazak iz Niša 500 dinara
Organizujemo autobuski prevoz do sledećih destinacija:
- SOLUN (kod Carrefour-a Efkarpia (zapadni Carrefour), na obilaznici oko Soluna)
- POLIHRONO - HANIOTI - PEFKOHORI - LUTRA (i sva usputna mesta na poluostrvu Kasandra do Paljurija).
- NEOS MARMARAS (i sva usputna mesta na poluostrvu Sitonia do Neos Marmarasa)
- transfer do hotela na poluostrvu ATOS, iz Nea Mudanje ili iz Nikitija, se dodatno naplaćuje (po lokalnoj tarifi)
 
Program putovanja:
Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Iz Kikinde (Dr. Zorana Djindjića 19) u 18, iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 18.30 časova, iz Zrenjanina (OMV pumpa na autobuskoj stanici) u 18.30, iz Beograda (sa parkinga u Bloku 42, na Novom Beogradu, preko puta otvorenog trznog centra, tzv. "Buvljak", ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 20.30 i iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta - u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš)) u 23.30. Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka oko 16.30 časova iz Lutre (sa mesta dolaska), u 17.30 časova ispred naše agencije na glavnoj ulici u Pefkohoriju, oko 17.45 iz Haniotija (autobuska stanica kod pekare Lemoni), oko 18.00 časova iz Polihrona (sa mesta dolaska) i iz Soluna oko 19.30 (kod Carrefour-a Efkarpia, (zapadni Carrefour) na obilaznici oko Soluna). Iz Neos Marmarasa povratak autobusa je poslednjeg dana boravka oko 16.45 ispred odabrane vile. Povratak autobusa iz Psakudije je poslednjeg dana boravka oko 17.45 časova ispred odabrane vile. Putnici za/iz Pefkohorija, putuju preko Haniotija, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja. Putnici za Loutru putuju preko Haniotija i Pefkohorija, sa kraćim zadržavanjem radi iskrcaja/ukrcaja. U zavisnosti od broja putnika (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo/manje vozilo u Pefkohoriju. U zavisnosti od broja putnika za Psakudiju/Neos Marmaras (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugi autobus ili manje vozilo u Nea Mudanji. Postoji mogućnost zadržavanja zbog iskrcaja/ukrcaja putnika kod usputnih hotela na Kasandri i Sitoniji. U zavisnosti od broja putnika za Pereu/Agia Triadu (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod solunskog aerodroma. U slučaju manjeg broja putnika od 35 osoba, za/iz Nea Kalikratije, moguć je transfer manjim vozilom sa/do autoputa za Halkidiki. Transfer do hotela na zapadnoj strani poluostrvu Kasandra (Posidi, Nea Skioni, Siviri, Sani...), se vrši iz Kalitee ili iz Pefkohorija. U zavisnosti od broja putnika za Porto Carras/Tristinuku/Porto Kufo/Vurvuru (ispod 35), postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo u Nikitiju/Neos Marmarasu. Transfer do hotela na poluostrvu Atos, iz Nea Mudanje ili iz Nikitija, se dodatno naplaćuje (po lokalnoj tarifi)
VAŽNA NAPOMENA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU AUTOBUSKOG PREVOZA: Usluga prevoza putnika se vrši samo do vila/hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras. Ukoliko tražena vila/hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženu vilu/hotel.
 
Mesto i vreme polaska:
grad
mesto polaska
vremenska razlika u odnosu na
publikovano vreme polaska iz Beograda
 (u satima:minutima):
Novi Sad
parking hotela Sajam
- 2:00
Kikinda
Dr. Zorana Djindjića 19,
ispred agencije Banat Tours
- 2:30
Zrenjanin
OMW pumpa,
kod glavne autobuske stanice
- 2:00
BEOGRAD
parking u Bloku 42, na Novom Beogradu, preko puta otvorenog trznog centra, tzv. "Buvljak",
ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe
* 20:30 *
(vreme polaska je podložno promenama)
Mapu mesta polaska pogledajte ovde.
Kolari
motel / pumpa Kolari
+ 0:30
Požarevac
naplatna rampa Požarevac
+ 0:45
Velika Plana
motel Velika Plana
+ 1:10
Svilajnac, Topola
motel Stari Hrast
+ 1:25
Batočina
motel Košuta
+ 1:45
Jagodina
pumpa Lukoil
+ 2:00
Ćuprija
motel Ravanica
+ 2:15
Paraćin
restoran Tito
+ 2:20
Pojate
restoran Evropa
+ 2:30
Aleksinac
pumpa Jugopetrol
+ 2:45
Niš
parking kod Narodnog pozorišta (u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš))
+ 3:00
parking kod teniskih terena kod Nišave (u slučaji većeg broja putnika od 8; autobus dolazi na mesto polaska)
+ 3:00
Leskovac
motel Atina
+4:00
Vranje
pumpa Jugopetrol
+ 5:30
NAPOMENE
Polasci iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina su garantovani, bez obzira na broj putnika. Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem -  direktno, (na primer Zrenjanin – Beograd ili Novi Sad - Beograd, već može ići preko Novog Sada, odnosno Zrenjanina i obrnuto i slično). Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Polasci iz Niša su garantovani. Uslučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predvidjenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
Postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predvidjenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika!
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!
Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
 
Opšte informacije:

VAŽNE NAPOMENE i izvodi iz Opštih uslova putovanja:Svi autobusi su sa licenciranim pratiocem grupe, turističke klase, opremljeni klima, video i audio uredjajima, sa svom potrebnom tehničkom dokumentacijom o ispunjenosti propisa za prevoz putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju. Vreme polaska i povratka autobusa proveriti u agenciji i kod predstavnika dan pre polaska, odnosno povratka, te u slučaju kašnjenja ili ne dolaska putnika na mesto polaska ili povratka autobusa, agencija ne preuzima odgovornost. U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. U slučaju nepoštovanja ovih odredaba, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku. Bebe i deca do 12 godina moraju imati svoje sedište (ne mogu biti u krilu). Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), posebne potrebe putnika, kao i vreme uplate aranžmana. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Dolazak autobusa na odredište je u pre podnevnim satima, a povratak u mesto polaska u jutarnjim satima (osim iz Turske kada je u popodnevnim satima ili u slučajevima više sile). Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim isključenjima, benzinskim pumpama, restoranima i motelima na putu Novi Sad i Kikinda – Preševo, Novi Sad i Kikinda – Dimitrovgrad i Niš - Batrovci, kao i gradovima udaljenim do 20 kilometara od glavne marš rute (o čemu odlučije isključivo agencija i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome). Iskrcaj putnika i broj mesta iskrcaja putnika pre konačnog mesta odredišta (npr. usputna letovališta i hoteli udaljena od glavne marš rute do 20 kilometara) su u isključivoj nadležnosti agencije i ona nema obavezu obaveštavanja putnika o tome (broju iskrcaja). U slučaju dodatnog transfera  autobusm ili manjim vozilom (npr. Beograd - Novi Sad, Nea Moudania - Neos Marmaras i slični) moguće je čekanje do šezdeset minuta. Agencija odredjuje mesta polaska i dolaska autobusa, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na marš ruti, kao i motel Predejane ili Džep, u trajanju od 20 – 60 minuta. Zadržavanje u povratku u “free shop-u“ je od 20 – 30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze (uključujući i “free shop“). Uplatom prevoza smatra se da je putnik pročitao navedene napomene i izvode i da  prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i žalbu.
PRTLJAG:  Cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu.
PREVOZNIK: Preduzeće Barbados je glavni – primarni prevoznik putnika Organizatora putovanja SABRA. To ne znači da će svi putnici biti u autobusima preduzeća Barbados. Zbog većeg broja putnika od predvidjenog ili iz tehničkih razloga (zakašnjenje usled saobraćajne gužve, kvara i slično), Organizator putovanja, po potrebi, može angažovati bilo kog drugog prevoznika i autobus istog kvaliteta, za svoje potrebe, a da o tome ne obavesti svoje partnerske agencije i putnike. U slučaju kvara autobusa tokom trajanja putovanja, koji se ne može otkloniti u roku od dva sata, Organizator putovanja će obezbediti drugi autobus, istog ili sličnog kvaliteta, u najkraćem mogućem roku.
OBAVEŠTENJE: Molimo Vas da na mestu polaska autobusa obratite pažnju na novac i prtljag, (ispred i u autobusu) zbog džeparoša i osoba koje se lažno predstavljaju kao radnici agencije Sabra ili vozači.

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT