:: Letovanje 2022 / Leto 2022 :: Grčka ::
 

VIZE i OSIGURANJE - GRČKA

 
Napomena za putne isprave i vizni režim:
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 6 meseci od datuma povratka sa putovanja. Agencija Sabra ne snosi
odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
- Preporučuje se putnicima,  da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili zemlje u koju putuju.
 
Putno osiguranje:
Cene se razlikuju u zavisnosti od broja dana i vrste polise (individualna, porodična ili grupna). Informacije o cenama pogledajte ovde ili potražite u našim poslovnicama.
Putno osiguranje nije obavezno, ali se preporučuje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Na osnovu iskustava putnika iz zemalja iz okruženja, postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici ili nalože da se osiguranje kupi na licu mesta po znatno višim cenama nego u Srbiji. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici radi kupovine polise.
Obavezno pročitati Opšte uslove Generali ili Uniqa Osiguranja prilikom sklapanja polise.
 
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT