:: Letovanje 2012 / Leto 2012 :: Hrvatska :: Kvarner :: Mali Lošinj ::
 

VESPERA 4* - MALI LOŠINJ

Bogatstvom sadržaja i ponudom prilagođenom deci, hotel je idelan izbor za porodični odmor. Smešten je u Sunčanoj Uvali, 50 metara od mora i 2 km od centra Malog Lošinja (oko 20 minuta lagane šetnje). Hotel je kompletno renoviran 2009. godine. U svom sastavu ima 404 sobe različite strukture. Sobe sadrže klima uredjaj, telefon, sef, SAT-TV i PAY TV, fen, mini bar i internet priključak. Od sadržaja hotel ima bazenski kompleks na tri nivoa na preko 3000 kvm sa masažerima i vodopadima, jacuzzi na sunčalištu sa pogledom na more, dečju igraonicu za sve uzraste, dečje igralište na otvorenom, restoran sa terasom i restoran za decu, 3 a la carte restorana na plaži i više barova, internet kutak, menjačnicu... Hotelska plaža je šljunkovita i stenovita sa ravnim pločama za sunčanje, opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje, ležaljkama i suncobranima, peškirima i spasilačkom službom. Od sportskih sadržaja hotel ima 8 teniskih terena, terene za mali fudbal, košarku, odbojku, kuglanu, mini golf, stoni tenis, najam bicikala, trim staze, sportove na vodi... Za najmladje u hotelu postoji bogat animatorski program. Usluga u hotelu je polupansion - švedski sto (samoposluživanje).

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


KVARNER HRVATSKA:

Ostali hoteli
KVARNER - ARANŽMAN (hotelski smeštaj / sopstveni prevoz)
Cene su po osobi ili jedinici dnevno (devizni deo aranžmana (u eurima))
VESPERA 4* - MALI LOŠINJ
tip smeštaja
po
jedinici
po
osobi
max
osoba
usluga
09.06 - 29.06
30.06 - 20.07
21.07 - 24.08
08.09 -22.09
01.09 - 07.09
25.08 - 31.08
standardna soba
2+1
PP
61
75
85
51
standardna soba - pogled more
2+1
PP
66
79
90
55
family room
4+2
PP
63
77
88
53
family room - pogled more
4+2
PP
70
82
92
57
popusti
standardna soba
III odrasla osoba - 20%, dete 0-12 g. - 50%
family room
V I VI odrasla osoba - 20%, I i II dete 0-12 g. - 50%
doplate
jednokrevetna soba
+50% - samo standardna soba bez pogleda na more
boravišna taksa
odrasli - 1 dnevno , deca 12-18 g. - 0.5 dnevno
napomene
U family room-u se plaćaju 4 pune cene
min. boravak 3 noćenja, dolasci subotom
Download cenovnika:    Kvarner - hotelski smeštaj    Kvarner hoteli - specijalni popusti 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke:
uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put ili po uslovima rezervacije ukoliko se koriste odobreni popusti (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2012.) – za studente i penzionere bez administrativnih troškova, administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2012.), platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa i Alpha mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate). Posebne pogodnosti za vlasnike Marfin Travel Visa kartice - plaćanje do 24 mesečne rate, prva rata 3 meseca nakon uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimalan broj noćenja kao i smene su navedeni u tabeli)
- boravišnu taksu (osim ako nije drugačije naglašeno u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- prevoz (sopstveni)
- zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
- ostale nepomenute troškove

VAŽNE NAPOMENE:
- Navedeni popusti za treću, četvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe (osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku, npr. za jednokrevetne sobe).
- Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 30%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Troškovi otkaza aranžmana se naplaćuju 1000 dinara po osobi (za odrasle) ili po hotelskim pravilima otkaza. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Broj telefona predstavnika  će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja.
- Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Aranžman je radjen na bazi individualnih polazaka (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja).

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora