:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Barselona

(10 dana autobusom (5 noćenja))
Nica - Kan - Monako - Milano - jezero Komo
Polazak: 25. april 2014.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (petak)                              BEOGRAD i NOVI SAD
Polazak autobusa iz Beograda u 20.00 časova sa parkinga hotela Crowne Plaza (ex Continental, savska strana), a  iz Novog sada u 18.45.  Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti.
2. dan (subota)                           NICA
Poslepodnevni dolazak u Nicu – turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugim plažama. Panoramski obilazak Nice: Englesko šetalište, Trg Masena... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan  (nedelja)                         NICA - KAN – MONTE KARLO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak starog dela Nice i vidikovca sa kojeg se pruža prelep pogled na grad i obalu. Poslepodnevni polazak za Kneževinu Monako. Nakon dolaska obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luka sa luksuznim jahtama, šetnja Monte Karlom – kockarnice, staza kojom se vozi Formula 1... U večernjim časovima polazak za Kan. Po dolasku obilazak ovog mondenskog mesta čuvenog po filmskom festivalu: Filmska palata, Kroazeta, Srpska ulica... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku.
4. dan  (ponedeljak)                   BARSELONA –  LJORET DE MAR
Prepodnevni dolazak u Barselonu. Po dolasku panoramski obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva Sagrada Familia, avenija Dijagonal, brdo Mon Žuik, Španski trg, La Rambla, stadion fudbalskog kluba Barselona Nou Kamp... Nakon obilaska, odlazak u Ljoret De Mar i smeštaj u hotel.  Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
5. dan  (utorak)                           LJORET DE MAR – BARSELONA
Nakon doručka  odlazak u Barselonu i obilazak: Špansko selo,  Akvarijum, park Guelj, Katalonski trg, Gotska četvrt...  Slobodno vreme. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme. Večera. U kasnijim večernjim časovima odlazak u Barselonu na Flamenko (poznati španski nacionalni ples) – fantastičan šou jednog od najboljih flamenko igrača i gitariste Španije uz sangriju i šampanjac. Povratak u Ljoret de Mar i noćenje.
6. dan  (sreda)                      LJORET DE MAR – MUZEJ SALVADORA DALIJA –  BARSELONA
Nakon doručka polazak za Figueras. Obilazak Muzeja Salvadora Dalija – jedinstvenog u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima, koji se nalazi u mestu Figueres. Nakon obilaska povratak u Barselonu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju po Rambli – najlepšoj ulici Barselone. Povratak u Ljoret de Mar. Večera i noćenje.
7. dan  (cetvrtak)                         LJORET DE MAR - BARSELONA
Napuštanje hotela i polazak za Barselonu. Po dolasku slobodno vreme za individualno istrazivanje ovog prelepog grada. U poslepodnevnim časovima polazak za Italiju. Noćna vožnja kroz Francusku i Italiju prema Milanu.
8. dan   (petak)                            MILANO
Jutarnji dolazak u Milano... Po dolasku, obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
9. dan  (subota)                           MILANO - JEZERO KOMO - BEOGRAD i  NOVI SAD
Dorucak. Napuštanje hotela. Polazak iz Milana i odlazak do jednog od tržnih centara. Slobodno vreme za kupovinu. Nastavak putovanja do jezera Komo, trećeg po veličini u Italiji i jednog od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i odmor. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.
10. dan  (nedelja)                           BEOGRAD i  NOVI SAD
Dolazak u Beograd, a potom i u Novi Sad u jutarnjim časovima.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cena paket aranžmana po osobi: 350 Eur

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin Bank na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, Master Card, Maestro ili American Express), najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i Master Card) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na 6 - 9 rata bez kamate. Takodje, postoji i mogućnost plaćanja aranžmana putem administrativne zabrane na više mesečnih rata. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

Vanlinijski prevoz autobusom (minibus, visokopodni ili "dabldeker", audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i slično tokom putovanja) na relaciji prema programu, obilazak Milano i jezera Komo, Barselone, Kana, Nice, Monaka, jedno noćenje sa doručkom u Nici u hotelu sa 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, tri noćenja na bazi polupansiona u Ljoret de Maru u hotelu sa 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, jedno noćenje  sa doručkom u Milanu ili okolini u hotelu sa 3* u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, Flamenko veče, obilazak muzeja Salvadora Dalija i mesta Figueras, medjunarodno zdravstveno osiguranje, polazak iz Novog Sada, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana prema programu i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Turističke takse za Španiju i Italiju (cca 1 euro po osobi po danu – plaća se na recepciji hotela), doplata za jednokrevetnu sobu 90 eura  (dostupno na upit) i individualni troškovi  putnika.

NAPOMENA
ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, iskljucivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe.

NAPOMENE
:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 10. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP).
Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

OPIS HOTELA:

Hoteli u  Nici I Milanu 3*. Hoteli raspolažu, restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.. Hoteli u Španiji su sa 3*, raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Usluga u hotelu je polupansion. Hoteli u Nici su sa 3*, usluga na bazi noćenja sa doručkom. Tačno ime hotela biće poznato dve nedelje pred put i odgovaraće zvaničnoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje. U svim hotelima doručak ili polupansion je “švedski sto” - samoposluživanje.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 30 PUTNIKA
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja
i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su uskljadjeni za Zakonom o turizmu Republike Srbije.

Organizator putovanja: SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma, 27.01.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije SABRA TRAVEL
Cenovnik 1 od 03.12.2013. godine.