:: Ino aranžmani :: Azija ::
 

PUTOVANJA AZIJA

 

Jordan i Tajland

(15 dana avionom)
Polazak: 22. oktobar 2010.

Program putovanja:

1.dan BEČ – AMMAN
Sastanak putnika na aerodromu u Beču kod šaltera Royal Jordanian-a dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Amman 14:15 h (let RJ 128). Dolazak u Amman u 18:35 h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Večera. Noćenje.
2. dan AMMAN - (MADABA, PLANINA NEBO, MRTVO MORE)
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Madabu, Mrtvo more i planinu Nebo. Večera. Noćenje.
(Madaba, grad mozaika, gde se mogu videti vizantijski mozaici. Najpoznatiji mozaik je iz 6. veka koji prikazuje kartu Svete zemlje. Nalazi se u grčkoj pravoslavnoj crkvi sv. Jurija. Odlazak do najsvetijeg mesta u Jordanu - planine Nebo, gde je prema verovanju sahranjen Mojsije. Sa planine se pruža nezaboravan pogled na Jordansku dolinu, Mrtvo more i Izrael).
3. dan AMMAN - (PETRA) - BANGKOK.
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Petru. Po povratku transfer do aerodroma. Noćni let za Bangkok. Poletanje aviona za Bangkok u 02:10 h (let RJ 180). (PETRA -spada u jedno od Jordanskih Blaga i najpoznatija je turistička atrakcija. Zaostavština je Nabataena, arapskog naroda koji se naselio u južnom Jordanu pre više od 2000 godina.Danas je na listi UNESCO kulturne baštine i privlači putnike iz svih delova sveta. Najpoznatiji spomenik u Petri je riznica koja se odjednom pojavljuje na kraju Siq-a, 1 km duga ulica oivičena zidovima visokim 200m. U njoj se nalaze stotine građevina, hramova, kupatila, ulica sa kolonadama i otvoreno pozorište sa 3000 sedišta, gigantski manastir iz prvog veka i moderan arhiološki muzej.
4. dan BANGKOK.
Dolazak u Bangkok u 15:15 h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel.  Slobodno poslepodne. Noćenje.
 5. dan BANGKOK.
Doručak.  Razgledanje grada autobusom. Obilazak hrama zlatnog Bude, hrama ležećeg Bude, kraljevske palate sa hramom smaradnog Bude. Povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.
6. dan BANGKOK.
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na ploveću pijacu. Uveče fakultativni izlet u tajlandski restoran uz folklorni program. Noćenje.
7. dan BANGKOK - PATTAYA ( PHUKET/ KOH SAMUI).
Dorucak. U zavisnosti od izabranog letovališta organizovani transfer autobusom za Pataju ili transfer do aerodroma sa organizovanim letom do ostrva Phuket ili Koh Samui. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
8. - 13. dan PATTAYA ( PHUKET/KOH SAMUI).
Boravak u izabranom letovalištu na bazi noćenja sa doručkom. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. 
14./15. dan PATTAYA ( PHUKET/KOH SAMUI/ PHI PHI ) - BANGKOK – AMMAN - BEČ.
Doručak. U zavisnosti od izabranog letovališta organizovani transfer do Bangkoka autobusom iz Pataje ili avionom sa ostrva Phuket ili Koh Samui. Poletanje aviona za Amman u 00:30 h (let 181). Dolazak u Amman u 04:15h. Nastavak putovanja za Bec u 10:45 h (let 127). Dolazak u Beč u 13:35 h.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

CENA PAKET ARANŽMANA: iznos u € iz tabele po osobi

HOTELI
Usluga
Cena
GRAND JOMITIJEN PALACE 3+* Pattaya
www.grandjomtienpalace.com
ND
999
ORCHIDACEA RESORT 3* Phuket
www.orchidacearesort.com
ND
1.229
ALOHA RESORT 3+* Koh Samui
www.parigatahotelsali.com
ND
1.259
PHI PHI NATURAL RESORT 3* Phi Phi
www.alohasamui.com
ND
1.299
Legenda:  ND - noćenje sa doručkom

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  za efektivu, na dan uplate.
Akontacija 30% od ukupne cene aranžmana  prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana – gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na četiri mesečne rate, najkasnije 10 dana pre početka aranžmana.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Prevoz avionom na naznačenim relacijama, transferi turističkim klimatizovanim autobusima po programu putovanja, smeštaj u  dvokrevetnim sobama u hotelima na  bazi 2  polupansiona (samousluživanje) u Ammanu, 3 noćenja sa doručkom (samousluživanje) u Bangkoku i 7 noćenja sa doručkom (samousluživanje) u izabranom letovalištu i hotelu na Tajlandu, razgledanja po programu putovanja, kao i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Aerodromske takse (cca 270 €  - cene su podložne promenama), obavezne aerodromske takse na relaciji Bangkok - (Puket 24$, Koh Samui 23 $), fakultativni izleti za Madabu, Mrtvo more, planinu Nebo i Petru (cca 260 €), troškovi osiguranja, troškovi tajlandske vize (cca 55 €) i jordanske vize (cca 10 €), bakšiš kao i troškovi prevoza na relaciji Beograd - Beč (aerodrom) - Beograd

Organizator putovanja predlaže i može da posreduje u rezervaciji prevoza na relaciji
BEOGRAD - BEČ (aerodrom) - BEOGRAD
- cena povratne vozne karte sa ležajem po osobi cca 78 €
- cena povratne autobuske karte po osobi cca 73 €
- cena povratne avio karte sa uključenim aerodromskim taksama po osobi cca 130 €
Ukoliko stranke žele da putuju svojim kolima do aerodrome u Beču, Organizator putovanja može da posreduje u rezervaciji parking mesta na aerodromu u iznosi oko 60 € za 15 dana

NAPOMENE:
Jordanska viza se dobija po sletanju na aerodrom. Potrebno je poneti sa sobom na put fotokopiju pasoša. Viza za Tajland se vadi uz posredstvo agencije i potrebno je dostaviti pasoš, jednu fotografiju za pasoš (3.5 x 4.5 cm) i 55 € (taksa za tajlandsku vizu).
Dokumentaciju je potrebno dostaviti najkasnije 10 dana pred put.
Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji od 30%, a konačna potvrda se dobija u roku od 48h.
Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska.
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u našoj poslovnici.

KALKULACIJA JE RADJENA NA BAZI  15  PLATIVIH UČESNIKA PUTOVANJA

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.
Organizator putovanja: Putnik, licenca broj OTP 322/2010, izdao APR, Registar turizma 18.02.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora