:: Letovanje 2022 / Leto 2022 :: Italija :: Rimini ::
 

ARPA 3* - RIMINI

Lokacija:
Nalazi se u Marina Centro, Rimini, oko 100m od stanice gradskog autobusa.
google maps koordinate:
GPS koordinate:
adresa: Viale Trento 3, 47922 Rimini (RN)
Plaža:
Hotel se nalazi oko 240m od plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (osim za odabranu uslugu polupansion plus (PP+), kada je set od 2 ležaljke i 1 suncobran (po sobi) uračunat u cenu na hotelskom delu plaže).
Sadržaj hotela:
recepcija, lift, parking sa ograničenim brojem mesta (nije moguća rezervacija i dodatno se plaća na licu mesta), bar, besplatan Wi-Fi  u celom hotelu, besplatne sefove na recepciji.
Smeštajne jedinice/tipovi smeštaja:
Sve sobe sadrže klimu, kupatilo, fen, neke i balkon (bez garniture za sedenje), TV, telefon, sef. Sobe iz Sabrine ponude nemaju balkon.
Standardna soba: za max. 4 osobe; dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa ili dva pomoćna ležaja ili kreveti na sprat
Usluga:
Usluga u hotelu Arpa je po izboru: noćenje sa doručkom (ND) ili polupansion (PP), doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – fiksni meni (uz izbor salata sa švedskog stola). Voda i vino su uračunati za za vreme večere. Hotel pored standardne polupansion usluge nudi i uslugu polupansion plus (PP+), sa uključenim pićima uz obroke (voda i vino za vreme večere), kao i setom od dve ležaljke i suncobranom, po sobi, na hotelskom delu plaže.
Sajt hotela:
www.hotelarpa.com

Arpa 3*
FOTO GALERIJA
Arpa 3*

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


RIMINI:

Mapa Riminija
Ostali hoteli
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Vize i osiguranje