:: Letovanje 2018 / Leto 2018 :: Italija ::
 

LETOVANJE BIBIONE I LIGNANO

Bibione i Lignano su skrivena mesta na Jadranskom moru koju naši turisti još nisu dovoljno otkrili. Iako se nalaze u neposrednoj blizini i dele istu plažu i šumu, Bibione je popularniji medju turistima aktivnijeg odmora, dok je Linjano malo mirniji i popularno je mesto za beg od gradske gužve medju Italijanima. Na relativno maloj udajenosti od Srbije, možete naći savršeno uređenu peščanu plažu, odlične hotele, borovu šumu, šoping, mnoštvo i zabavnih parkova. I sam Ernest Hemingvej je godinama ovde živeo i uživao. Termalna voda, koja izvire u Biboneu, omogućila je mnoštvo vrhunskih tretmana, poput saune, biljnih kupki, slanih bazena, slane sobe, turskog kupatila, a vrlo je popularan za lečenje astme, alergija i bolesti respiratornih puteva. 
Bibione i Lignano su raj za one koji vole uživanje u moru, jer, imaju čistu, plavom zastavicom nagradjenu i fantastično opremljenu plažu sa mekim i finim peskom. Zahvaljujući dogovoru i posvećenosti onih koji vode računa o njoj, čitava plaža izgleda savršeno - pored vode su ležaljke sa suncobranima (i po jedna stolica, jer mnogi vole da čitaju), sledi deo za one koji vole da leže na pesku, sportski tereni, bine za animatore, dečja igrališta, tuševi, kupatila, garderobe, kafići...
Zanimljivo je pozicioniranje hotela, pa tako pored obale su smešteni hoteli sa četiri zvezdice, drugi red zauzimaju oni sa tri, a u trećem redu su hoteli sa dve zvezdice. Na isti način su uređene i ležaljke na plaži - najbliži moru su oni koji borave u hotelu sa četiri zvezdice, a najdalji oni iz apartmana.

Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi italijanskih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotla i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Zbog veoma male raspoloživosti slobodnih soba u hotelima, moguće je da se odgovor hotela čeka duže od 48 sati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim, uslovima prodaje. Hvala na razumevanju.
 

Lignano

 

Regina 3*

Grand Hotel
Playa 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Helvetia 4*

Mediterraneo 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Meridianus 4*

Palace 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Rex 4*

 
od 5% popusta

Bibione

 

Danieli 3*

Katja 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Alemagna 4*

 
od 5% popusta

VAŽNA NAPOMENA:

Na destinacijama i u mestima gde Organizator putovanja (Sabra) nema organizovane grupe (što je navedeno u programu putovanja), već samo individualne rezervacije koje su pretežno sa sopstvenim prevozom ili sa autobuskim ili avio prevozom drugih organizatora, ne postoji predstavnik na licu mesta, već samo lokalni partner kao asistencija na engleskom ili italijanskom jeziku. Putnik će na vaučeru imati napisan uslužni telefon lokalnog partnera kojeg može pozvati u slučaju potrebe. Organizator putovanja nema saznanja o lokalnoj ponudi fakultativnih izleta, nema obavezu organizovanja i informisanja o istima i oni su isključivo izbor putnika na licu mesta u lokalnim agencijama.

 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

LIDO DI JESOLO:

Mapa regije
Mapa Lida di Jesola
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Vize i osiguranje
Izleti

DOWNLOAD CENOVNIKA:

Lido di Jesolo hoteli
Leto Italija 2018

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT