MSC Poesia: nova poezija na horizontu
Prostrani hodnici i udobni kutci. MSC Poesia privlači pažnju inovativnošću i raznolikom ponudom. Putnik je uvek u centru pažnje: u restoranu ili sauni, u kabini ili u muzičkoj sali, u pozorištu ili na palubi okupanoj suncem...
MSC Musica: brod iz snova za istraživanje i uživanje
Brod iz snova, komibnacija modernog i klasičnog. Ploveći hotel velike udobnosti, spreman da ispuni sve vaše želje. Teretane, saloni za ulepšavanje, sushi bar, igre za velike i male, odlične predstave u brodskom pozorištu, enoteka i mnogo drugih sadržaja...
MSC Armonia: sklad po vašem ukusu
MSC Armonia je idealan brod za uživanje u zadovoljstvima koje pruža more. Prostrani otvoreni prostori za dane potpunog opuštanja. Rafinirani restorani, sjajne pozorišne predstave, muzika i zabava, te kockarnica za uzbudljive večeri.
MSC Rhapsody: pogled na more s jedinstvene pozornice
Ovaj brod budi želju za otkrićem novih vidika i užitaka. Klasična konstrukcija broda obogaćena je brojnim elegantnim i luksuznim detaljima. Romantični mostovi od hrastovine, otvoreni bazen, sportski sadržaji, disco sa pogledom na pučinu, i poznata italijanska gostoljubivost čine ovaj brod različitim od ostalih.
MSC Lirica: čista lepota
Jedinstveni stil MSC Cruisesa će vas zadiviti. MSC Lirica je kombinacija bogatog sadržaja i vrhunske usluge. Elegancija enterijera stopljena je sa pažljivim izborom boja, što sve detalje čini zaista jedinstvenim. Ovaj brod je pravi primer italijanskog stila...
MSC Sinfonia: mlad i dinamičan poput vas
MSC Sinfonia je poseban brod. Sa svojim komforom i elegancijom putnicima nudi najbolje od italijanskog stila, posebno birano i obučeno osoblje, kuhinju sa pet zvezdica, zabavu i opuštenu atmosferu. Moguće je vežbati najekskluzivniji sport na svetu - golf, zahvaljujući golf simulatoru i kavezu na otvorenom.
MSC Melody: posebni trenuci okruženi morskim plavetnilom
MSC Melody je brod dobrodošlice. Svi detalji i aktivnosti stavljaju putnika u centar pažnje. Prostrani zajednički prostori, panoramski hodnici, otvoreni i zatvoreni bazen sa prozirnim krovom, restorani, kockarnica, bioskop i pozorište.
MSC Opera: ljubav na prvi pogled
MSC Opera ima prefinjeni karakter. Brod je kombinacija iskustva MSC Cruisesa o krstarenjima i životu na brodu. Dragoceno drvo, veliki panoramski prozori nad morem i mermerni podovi omogućuju putnicima da uživaju na luksuznom i prvoklasnom putovanju.
MSC Orchestra: istinski morski dragulj
Nova perjanica MSC Cruisesa, MSC Orchestra savršena je mešavina jedinstvenih elemenata - dizajna, sigurnosti, ukusa, udobnosti i elegancije. Na palubama ovog remek dela italijanskog stila, osetićete potpuni sklad između tela i duše.

obavezno pogledajte:

Krstarenja
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE

PRETRAZITE SAJT


ODABERITE SVOJE KRSTARENJE:

Mediteran zimi
Mediteran
Severna Evropa
Južna Amerika
Karibi