VAŽNA OBAVEŠTENJA ZA SUBAGENTE

 
Sve programe putovanja, novosti, first i last minute ponude šaljemo i putem e-mejla. Ukoliko želite da Vam ponude stižu na ovaj način, pošaljite mejl PRIJAVA na sabra@sabra.rs.
 
Ukoliko nemate važeći Ugovor o subagenturi, zahtev pošaljite na mejl administracija@sabra.rs ili na sabra@sabra.rs
 
Agencije koje imaju važećii Ugovor o subagenturi mogu imati pristup za online sistem (za apartmanski smeštaj u Grčkoj u organizaciji T.A. SABRA). Za pristup online sistemu (korisničko ime/šifra) zahtev pošaljite na sabra@sabra.rs.
Korisničko ime i šifra za pristup su važeći iz prethodnih godina i važe neograničeno, osim u slučaju posebnog obaveštenja od strane T.A. SABRA (ažuriranje sistema, raskid ugovora i sl.).
Zbog tehničkih ograničenja sistema (u sistemu nisu navedene cene, već samo raspoloživost kapaciteta), molimo vas da svaku rezervaciju pošaljete i putem email-a na info@sabra.rs, kako biste dobili obračun sa iskazanom provizijom. Kada dobijete odgovor na mejl (sa obračunom), rezervacija se smatra važećom.
 
Pristup za online sistem 
 
Rezervacije za hotelski smeštaj u Grčkoj, Turskoj (Kušadasi i Sarimsakli) i Italiji (Lido di Jesolo i Rimini) se šalju na mejl info@sabra.rs.
 
Za sve dalje informacije slobodno nas kontaktirajte na: 011/414-70-77 i 021/310-70-88 ili na mejl info@sabra.rs.
S poštovanjem,
Vaša SABRA
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

PRETRAZITE SAJT