:: Wellness & Spa :: Banje u Srbiji ::
 

BANJE U SRBIJI

 

Prolom Banja

Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, na šumovitim padinama planine Radan. Poznata je pre svega po svojoj prirodnoj Prolom vodi, koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti.
Kompleks hotela Radan je u sebi objedinio smeštaj u udobnom sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, zabavu, izlete.
Hotel Radan 3* raspolaže sa 212 soba u 3 objekta, od kojih su dva vezana toplom vezom sa medicinskim i wellness centrom. Udobne sobe sa 2 klasična ležaja ili francuskim ležajem, sa instaliranom Prolom vodom. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, Wireless Internet konekcijom, telefonom, bade mantilima i fenovima za kosu. Sve sobe osim prizemlja imaju i terasu. Hotel raspolaže sa četiri apartmana, koji se sastoje od dnevnog boravka sa LCD televizorom, frižiderom i mini kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ležajem i kupatilom. Apartmani su sa pogledom na banjski park i imaju dve terase.
U Wellness centru su sva blagotvorna svojstva Prolom vode u službi uživanja. Ovde se na prirodan način podiže stanje zdravlja duha i tela. Oslobodite se stresa i nagomilanih toksina, povratite snagu i vitalnost u sauni, đakuzi bazenu ili kadi, "bisernoj kupki", tepidariumu ili nekom od masaža: esencijalnim uljima, toplim vulkanskim kamenjem, toplom čokoladom... Nakon wellness tretmana, opustite se u unutrašnjem bazenu sa termalnom Prolom vodom. Novo u Wellness centru u Prolom Banji: Dijamantska mikroderm abrazija, koja pomaže u otklanjanju finih bora, akni, ožiljaka, strija...
Prolom Banja pruža mnogobrojne mogućnosti za rekreaciju. U okviru hotela postoji unutrašnji bazen sa termalnom vodom i spoljašnji bazeni, teretana, sala za zabavu sa stonim tenisom, bilijarom i pikadom, a u hotelskom parku postoje dva sportska terena za male sportove (mali fudbal i košarka) i šah na otvorenom.
Kuhinja hotelskog restorana je opremljena po evropskim HACCP standardima, kako bi kvalitet naše usluge bio na najvišem nivou.
U ponudi su ukusni hlebovi i peciva, kolači iz domaće poslastičarnice, točeno Prolom pivo (sa Prolom vodom, po licenci Kraljevskog bavarskog piva), Prolom sokovi i domaća ljuta rakiju od divlje kruške.
U prijatnom ambijentu hotelskog restorana se poslužuju obroci za goste na pansionu. Bogata i raznovrsna ponuda uključuje i dijetalna jela prilagođena osobama koje pate od bubrežnih bolesti i dijabetesa.
Kafe bar u centru šetališne zone i bar kod bazena, nude bogat izbor osvežavajućih napitaka, kafe, ukusnih kolača domaće poslastičarnice i sladolede.
Na jednoj od omiljenih staza za šetnju, uz samu Prolomsku reku, nalazi se Etno kuća sa postavkom seoskog domaćinstva sa početka prošlog veka i restoran sa specijalitetima pripremljenim ispod sača: jagnjetina i teletina, pita „rednica“, kupus, pasulj prebranac... U ponudi su i hleb iz crepulje, domaći sir i kajmak, domaći sitni kolači...
 

Cene u tabeli su u dinarima u 1/2 sobi po osobi dnevno

Hotel RADAN ***
Usluga
BO dan - osnovni
BO dan - plus
BO dan - extra
Jul - Septembar 2016.
3.610
4.510
4.810
Oktobar 2016.
3.510
4.410
4.710
BO dan - osnovni podrazumeva: pun pansion (doručak, ručak i večera), lekarske preglede, pijenje lekovite Prolom vode (pitke kure), kupanje u lekovitoj Prolom vodi u sobi (hidroterapija), korišćenje bazena sa lekovitom Prolom vodom i teretane, kao i 20 litara Prolom vode za kućnu terapiju.
BO dan - plus podrazumeva: osnovni BO dan i sledeće terapije: elektroterapija, blatna terapija i biserna kupka.
BO dan - extra podrazumeva: osnovni BO dan i sledeće terapije: elektroterapija, blatna terapija, biserna kupka, podvodna ili ručna masaža (10 min.).
BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak do 3 dana cena se uvećava za 20%.
Polupansion se umanjuje 300,00 dinara po osobi dnevno.

U CENU RANŽMANA JE UKLJUČENO:
Smeštaj u hotelu Radan u standardnim dvokrevetnim sobama na bazi punog pansiona (doručak - švedski sto, ručak i večera - meni , izbor nekoliko jela) i odabranog BO dana, boravišna taksa, besplatno korišćenje zatvorenog bazena i sportske terene.

U CENU RANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Prevoz, sadržaji wellness centra koji se doplaćuju, osiguranje 10,00 din dnebno po osobi, individualni troškovi putnika i ostale ne pomenute usluge

POPUSTI I DOPLATE:
(Popusti za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe u sobi)
- Deca do 5 godine - gratis!
- Deca od 5 do 10 godina na zajedničkom ležaju  imaju popust 50 % na cenu aranžmana
- Polupansion (bez ručka) se umanjuje 300,00 dinara po osobi dnevno.
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 1.200,00 dinara dnevno.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak - gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.

NAPOMENA:
U slučaju rasta cena na malo više od 10%, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena. Za uplaćenje iznose garantujemo odgovarajući broj pansiona.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana,
te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)

Organizator putovanja: SABRA COMPANY, Beograd, Majke Jevrosime 20, br tr 145-6463-83,
licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma, 27.01.2010. godine i obnovio 05.02.2016. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije SABRA TRAVEL


obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE

PRETRAZITE SAJT