:: Wellnes & Spa :: Wellnes paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

Aquapolis Segedin
(hotel Hunguest Forras 4*)

Segedin se nalazi u regiji mađarske velike južne ravnice. Prostire se duž obe obale Tise i najveći je grad na ovoj evropskoj reci. Nedaleko je ušće reke Moriš u Tisu i povoljan geografski položaj opredelio je dugu, ali i burnu istoriju ovog grada. Tako sve što je sagrađeno do 1879. godine bilo je zbrisano tokom velike poplave, pa se sledećih godina grad podizao iz ruševina, i sada postao mnogo lepši i veći nego što je bio. Danas je Segedin četvrti po veličini grad u Mađarskoj i nezaobilazno turističko odredište, grad bulevara, trgova, palata, parkova, grad kulture i umetnost.
Akvapolis (www.napfenyfurdoaquapolis.com) je novootvoreni i savremeni vodeni grad u novom delu Segedina, sa toboganom koji najviše godina funkcioniše u celoj Evropi. To je kompleks bazena koji se prostire na oko 4400 metara kvadratnih metara. Brojni su sadržaji za aktivnu rekreaciju, uživanje, avanturu, terapiju,… U Akvapolisu je u Evropi najduži zatvoreni vodeni tobogan dug 272metra, zatvoreni tobogan sa kamikaze deonicama dug 223 metra, 13 manjih i dečijih tobogana, otvoreni velnes bazen, koridori vodenog toka, đakuzi ležaljke, brzaci, “pećinsko kupatilo”, pokriveni dečiji raj. U kompleksu “tihi velnes” su 25-metarski prelivni bazen sa plivanje i drugi bazeni, finska sauna, parna komora, aromatična kabina, infra sauna, slana komora. U terapeutskom bloku pružaju se reumatološke, fizoterapeutske i rehabilitacione usluge, balneološki tretmani.

 
Cene važe za period boravka 01.11.2011.-05.04.2012. (ne važe za vreme praznika)
PAKET na bazi 1 noćenja
Tip smeštaja/period
Cene u EUR po osobi za 1 noćenje
Dvokrevetna soba
65
Dvokrevetna soba za 1 osobu
95
Pomoćni ležaj
42
 
PAKET na bazi 2 noćenja
Tip smeštaja/period
Cene u EUR po osobi za 2 noćenja
Dvokrevetna soba
120
Dvokrevetna soba za 1 osobu
180
Pomoćni ležaj
80
 
PAKET na bazi minimum 5 noćenja
Tip smeštaja/period
Cene u EUR po osobi za 5 noćenja
Dvokrevetna soba
280
Dvokrevetna soba za 1 osobu
420
Pomoćni ležaj
199
 
Cena aranžmana uključuje:
- smeštaj u hotelu Hunguest Forras 4* www.hotelforras.hunguesthotels.com na bazi 2 noćenja, polupansion (doručak i večera – ishrana po principu švedskog stola),
- ulaznice za susedni Napfenzfurdo Aquapolis Syeged kupališni kompleks www.aquapolis.hu (porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama, vodeni park sa toboganima, bazeni sa lekovitom vodom, štrand)
- ulaznicu dnevno jednom po slobodnom izboru maksimalno za 3 sata u Tihi wellness (mogućnosti za relaksaciju samo za starije osobe od 16 godina da bi se gostima omogućilo mirno okruženje za odmaranje).
- Usluge: bazeni sa različitim atrakcijama, kupke, svet saune, parno kupatilo, haloterapija, tepidarijum, aroma soba i spoljna sauna,
- zabavna noćna kupanja utorkom i petkom,
- gostima su na raspolaganju WiFi internet, bade mantil
- na dan odlaska iz hotela može se koristiti Tihi wellness samo pre podne do 11 časova.
Cene aranžmana ne uključuju
- prevoz do Segedina,
- boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta i iznosi 1,50 eur po osobi i noći,
- troškove medjunarodnog zdravstvenog osiguranja,
- individualne troškove putnika,
- ostale nepomenute usluge.

Popusti za decu:
- do 4 godine - besplatno (u pratnji 2 punoplative osobe)

Individualni programi - minimum za realizaciju programa je 2 putnika,  u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu naše poslovne banke MARFIN BANK za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
30% akontacija prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do polaska na put.

NAPOMENA:
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od uslova.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije SABRA COMPANY d.o.o.
usaglašeni sa standardima YUTA
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
SABRA COMPANY d.o.o., licenca: OTP 5/2010., izdata od APR, Registar turizma, 27.01.2010. godine.
Program putovanja sa cenovnikom br. 2 od 21.10.2011.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT