:: Wellness & Spa :: Wellness paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

 

Hotel Vila Breg - Vršac

Na samom jugoistoku pitome, ravne Vojvodine, na obodu negdašnjeg panonskog mora, priljubljen uz sopstvene planine, raširio se Vršac. Smešten pored granice sa Rumunijom, udaljen je 80 km od Beograda i isto toliko od Temišvara. Nepregledna Panonska nizija, s jedne strane i planine sa najvišim vrhom Vojvodine (Gudurčki vrh – 641 metara), sa druge strane, daju mu epitet čarobnog mesta. Kula na bregu iznad grada, nemi je svedok burne istorije i trajanja grada. Nepregledno vršačko vinogorje, slika je plemenite pasije i vekovne tradicije. Hotel Villa Breg se ugnjezdio na zelenim obroncima Vršačkih planina, posebno upadljivim u nepreglednoj banatskoj ravnici, spreman da Vam pruži istančanu rafiniranost i posebnost ugođaja. Nalazi se na 170 metara nadmorske visine i obuhvata 7200 m2 korisnog prostora, okruženog sa 4000 m2 predivno aranžiranih vrtova. Zahvaljujući predivnoj lokaciji ali i dugoj istoriji grada kome pripada, hotel svojim posetiocima nudi pronalaženje prijatnog utočišta u lepotama prirodnog ambijenta. Za prijatan boravak, u hotelskoj ponudi je dobro opremljen SPA centra koji je idealan za opuštanje i relaksaciju.

VIKEND PAKET - cena na upit

● jedno noćenje sa doručkom
● boravišna taksa
● korišćenje SPA centra (unutrašnji bazen sa grejanom vodom, hidromasažne kade, finske saune, tursko kupatilo i fitnes centar)
● parking mesto u zatvorenoj garaži (video nadzor 24 časa)

 
Postoji mogućnost rezervacije smeštaja nezavisno od ponuđenih paketa
(kraći ili duži boravak).
Više informacija potražite u agenciji.
 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)
Organizator putovanja je SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatoraobavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE

PRETRAZITE SAJT