:: Wellness & Spa :: Wellness paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

 

Hotel Idila - Zlatibor

HOTEL & SPA IDILA je savremen turistički objekat visoke kategorije, koji se prostire na površini od 1800m2. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 5 apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 46 gostiju. Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Hotel&Spa Idila ce svoje goste očarati modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja, iz kog posebno ističemo spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom. Ljubazno osoblje Hotela & Spa IDILA za Vas su na raspolaganju 24h. Uz kvalitetan smeštaj noćenje obuhvata i kontinentalni doručak na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Gosti koji žele mogu da uplate i večeru. Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u SPA centru - sve to ćete pronaći u Hotel&Spa Idila. Hotel poseduje 10 standardnih dvokrevetnih soba, sa dva kreveta koji mogu biti spojeni i odvojeni, kupatilom i terasom. Pored standard soba, hotel poseduje 3 studia. Studio je komfornija soba sa francuskim ležajem, prostranim kupatilom i terasom. Postoji mogućnost povezivanja dva studia. Posebnu celinu u našoj ponudi hotela čine 5 apartmana, koje odlikuje izuzetan komfor i ambijent. Apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak modernog ambijenta sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za dve osobe, prostrano kupatilo i terasu.

Cene u tabeli su izražene u dinarima po osobi dnevno
na bazi noćenja sa doručkom
Dvokrevetna soba
Studio
Apartman
5.700,00
6.800,00
7.900,00
 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
Smeštaj u dvokrevetnim sobama, studijima ili apartmanima na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto ukoliko u hotelu boravi više od 10 gostiju, u suprotnom – kontinentalni), korišćenje bazena, jacuzzi kade, saune, parnog kupatila, teretane.
U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Prevoz, boravišna taksa i osiguranje, individualni troškovi putnika i ostale nepomenute usluge
BORAVIŠNA TAKSA I OSIGURANJE:
Odrasli 100,00 din dnevno po osobi i osiguranje  10,00 din dnevno po osobi. Deca do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7-15 godina plaćaju punu cenu osiguranja i 50% boravišne takse.
POPUSTI I DOPLATE:
- Dete od 7-12 godina plaća 50% od cene, ukoliko koristi zajednički ležaj sa roditeljima.
- Dete od 7-12 godina plaća 70% od cene, ukoliko koristi sopstveni ležaj.
- Cena pomoćnog ležaja iznosi 50% od pune cene smeštaja.
- Iznajmljivanje krevetaca za bebe je gratis
- Doplata za večeru po izboru iznosi 400,00 din po osobi
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40 % od cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)
Organizator putovanja: Sabra company doo Beograd, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. god. Uz ovaj program vaze  Opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 1 od 08.10.2012.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT