:: Wellness & Spa :: Wellness paketi ::
 

WELLNES & SPA PAKETI

 

Prezident - Palić

Hotel Prezident je otvoren 2000. godine.
Hotel poseduje aperitiv bar, menjačnicu, restoran, salu za seminare, malu salu za sastanke, bazene sa đakuzijem. Gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, usluga korišćenja bežičnog interneta, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela nalaze se i letnja bašta, igralište za decu i parking prostor.
U sastavu hotela su 4 apartmana, 16 soba sa francuskim lezajem i 32 dvokrevetne sobe. Sve sobe su luksuzno opremljene, svaka poseduje kablovsku televiziju sa plazma tv, telefon sa direktnim biranjem i mini bar. Ukupno osam soba sa francuskim ležajem i svi apartmani imaju klimatizaciju.

Wellness & Spa hotela "Prezident" prostire se na 1000m2 i sadrži:
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (parno kupatilo) koji je ovalnog oblika dimenzija 9 x 6 m. Temperatura vode je od 26-28 °C. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masaža lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nesto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba. Suvu finsku saunu za 6 osoba. Hidromasažni bazen sa temperaturom vode od 35 °C u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu. Fitness centar koji je opremljen sa najnovijom opremom TechnoGym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper)... Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. U ponudi je nekoliko vrsta masaža: relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža.

PONUDA I
4 dana / 3 noći
cena 130 eur

U CENU RANŽMANA JE UKLJUČENO:
Tri noćenja sa doručkom za dve osobe, koriščenje hidromasažne kade, unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena kao i đakuzija u sklopu bazena, teretane. Postoji mogućnost doplate za pomoćni ležaj - 40 Eur , kao i doplate za ručak / večeru .
Check in : 14h   /   check out : 12h.

 
PONUDA II
4 dana / 3 noći
cena 165 eur

U CENU RANŽMANA JE UKLJUČENO:
Tri polupansiona za dve osobe, koriščenje hidromasažne kade, unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena kao i djakuzija u sklopu bazena, teretane. Postoji mogućnost doplate za pomoćni ležaj - 50 Eur , kao i doplate za ručak / večeru.

 
Postoji mogućnost rezervacije smeštaja nezavisno od ponuđenih paketa
(kraći ili duži boravak).
Više informacija potražite u agenciji.
 

U CENU RANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Prevoz, boravišna taksa 109,00 dinara dnevno po osobi i plaća se na recepciji,osiguranje gosta 6,00 dinara dnevno po osobi i plaća se na recepciji, ostali sadržaji wellness centra koji se doplaćuju, individualni troškovi putnika i ostale ne pomenute usluge

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate. Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.

NAPOMENA:
Ručne masaže ( relax kompletna, relax parcijalna, sportska i aroma masaža ) se zakazuju na recepciji i nisu uračunate u cenu.
Korišćenje finske saune nije uračunato u cenu.
U slučaju rasta cena na malo više od 10%, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena. Za uplaćenje iznose garantujemo odgovarajući broj pansiona.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)
rganizator putovanja: Sabra company doo Beograd, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. god. Uz ovaj program vaze  Opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 1 od 20.09.2012.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT