:: Letovanje 2018 / Leto 2018 :: Grčka :: Krf :: Krf hoteli ::
 

CORFU HOLIDAY PALACE 5* KRF

Položaj hotela: hotel je smešten u divnoj bašti sa mediteranskim rastinjem, na gradskom poluostrvu Kanoni, sa jedinstvenim panoramskim pogledom na ostrvo Pontikonisi (čuveno Mišje ostvo). Udaljen je samo 4 km od centra grada Krfa i isto toliko od aerodroma. Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, udaljenu 150 m od hotela, povezanu sa stepenicama i liftom.
Hotelski sadržaj: recepcija, restorani sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom, barovi, spoljašnji bazen sa slanom vodom, unutrašnji bazen, dečji bazen, sauna, teretana, masaže, wi-fi internet, bilijar, kuglanje, mnogobrojni sportovi na vodi, golf, stoni tenis, tenis.
Sobe: hotel se sastoji od glavne zgrade od 7 spratova (3 lifta) i 36 bungalova okruženih baštom, sa ukupno 256 soba. Hotel sadrži sledeće tipovi soba: Standard GV – garden view sobe (nalaze se na istom nivou sa bazenom, imaju direktan izlaz u baštu, a sastoje se od: spavaće sobe, dnevne sobe i kupatila); Standard bungalow GV – garden view sobe (nalaze se u bašti, odmah uz glavnu zgradu, imaju: spavaću sobu, kupatilo i terasu, max 3 osobe – 2+1); Deluxe Sea View sobe (imaju: spavaću sobu, kupatilo i terasu sa pogledom na more, baštu i bazen, max 3 osobe, tj. 2+1); Svaka soba ima: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, DVD, mini frižider, radio, telefon, Wi-Fi, sef, fen, kupatilo.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) – buffet servis (samoposluživanje).

 
 
 
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT


KRF HOTELI:

Mapa Krfa
Ostali hoteli na Krfu
Osiguranje (i vize)